fbpx

Načini isporuke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Post Express koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 9h do 19h, subotom od 9h do 13h.

Roba koju ste poručili stići će na Vašu adresu u roku od 24h do 72h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog lagera i adrese isporuke.

Sve porudžbine radnim danima do 12h biće obrađene istog dana ( potvrđene i dogovoren datum isporuke ). Porudžbine posle 12h biće obrađene sledećeg radnog dana.

 

Načini plaćanja

Proizvode koje želite da kupite putem bebiopremaniki.com možete platiti na sledeće načine:

 • Pouzećem
 • Uplatnicom na šalteru

Način plaćanja birate u poslednjem koraku procesa naručivanja.

 1. POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.

 1. UPLATNICOM NA ŠALTERU

Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja i telefonske potvrde Vaše porudžbine, uplatite iznos sa predračuna (koji dobijate email-om) putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke ili e-bankingom.

Ukoliko kupujete kao pravno lice (firma) na šalteru se popunjava “nalog za prenos”.

Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem emaila neposredno nakon telefonske potvrde porudžbine.

Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

 

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket.

Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

 • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu
 • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a ne nalazi se na računu
 • Da niste dobili proizviod koji ste poručili a nalazi se na računu
 • Da ste dobli proizvod koji je oštećen

U obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem mail-a: nikishop85@gmail.com

Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u vašu korist u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko želite da uputite žalbu na neki proizvod, a nije nijedna od već navedenih, molimo Vas da nas putem mail-a nikishop85@gmail.com obavestite o tome.

Bebiopremaniki.com će Vam u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure – najkasnije za osam dana, poslati informaciju o načinu rešavanja reklamacije (popravka, zamena za novi ili povraćaj novca).

NAPOMENA:

Ukoliko prodavac odbija reklamaciju, dužan je da potrošača obaveštava o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem i o nadležnim telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.

Kupac može izvršiti reklamaciju na:

 • telefon: 0641127238
 • lično na adresi Niki shop, Dimitrija Avramovića 1, Novi Sad 
 • e – mail : nikishop85@gmail.com

Pravo na odustajanje

Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeniglasnik RS, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) kupovina preko naše internet prodavnice smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat.

Prilikom odustanka kupac  ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Obrazac/izjavu o odustanku možete preuzeti ovde.

Povraćaj novca ili zamena proizvoda

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

Novac po ceni kupovine se kupcu vraća po prijemu proizvoda i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Po prijemu izjave o odustajanju, poslaćemo kurirsku službu Post Expres koja će u roku od od 24h do 72h od poslate izjave o odustanku, preuzeti na Vašoj kućnoj adresi robu koja se vraća.

Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 19h, subotom od 9h do 14h.

Ako istek roka za preuzimanje robe pada u nedelju ili u neradne dane na teritoriji Republike Srbije za vreme državnih ili verskih praznika,  rok za preuzimanje robe ističe prvog narednog radnog dana.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen i u slučaju oštećenja ili neispravnosti proizvoda, kupac će biti obavešten o tome putem e-mejla označenog u porudžbenici u roku od 3 radna dana od predaje proizvoda kurirskoj službi.

Odgovornost kupca

Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost.

Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Obaveza trgovca

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 3 radna dana od isteka roka za utvrđivanje da li je vraćen ispravan i neoštećen proizvod, odnosno od isteka roka za obaveštavanje kupca da je proizvod neispravan ili oštećen.

Obaveze kupca

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Potrošač (kupac) je dužan da snosi troškove povraćaja robe u slučaju odustanka od ugovora, i za ugovore na daljinu, ako se roba zbog svojih karakteristika ne može vratiti poštom.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 0641127238 ili nam pošaljite email na adresu: nikishop85@gmail.com podatak Vašeg broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono) i broj dinarskog tekućeg računa.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosledjena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Aksa internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA.

To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Internet prodavnici prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Niki shop ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

 

Zamena robe

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen, a troškove vraćanja snosi kupac.

Kupac može i ne mora da navede razloge zamene.

Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

U slučaju odstupanja od navedene specifikacije na sajtu ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi Niki shop internet prodavnica.

Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam veličina ne odogvara, molimo Vas da nas kontaktirate putem email-a na adresu nikishop85@gmail.com

Neophodno je da napišete broj računa/otpremnice, šifru proizvoda i veličinu koja bi Vam odgovarala.

Takodje, ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da zamenite isti za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate putem email-a na nikishop85@gmail.com, napišete Vaš broj računa/otpremnice, šifru i veličinu proizvoda za koji želite da zamenite prvobitno poručeni proizvod.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju.

Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni.

Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Za uvažene reklamacije, Niki shop  internet prodavnica snosi sve troškove transporta.

Proizvod poručen u Niki shop internet prodavnici  može se menjati u nekom od maloprodajnih objekata Niki skop prodavnica.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

 1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
 2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
 3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
 4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
 5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

 

Hvala na poverenju!

 
0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaNazad u prodavnicu
  POZOVITE NAS